Ring oss: 08 - 447 43 50

Flyttdag 29 maj 2020

2020-05-25 15.26

Återflytten börjar nu på fredag den 29 maj 2020.

Från fredag 29 maj och under hela helgen flyttar vi äntligen tillbaka

till våra nyrenoverade lokaler på Västberga Allé 32, 4 trappor.

Under tiden vi flyttar kommer inga utleveranser att ske.

Samtal och mail besvaras i mån av tid.

Flyttlådor

 

1 Juni öppnar vi kl 8:00 och tar emot samtal som vanligt.

 


Läs mer
Skrivet i Nyheter av Tiina Salohalla

Vi söker ny Installatör

2017-09-01 14.24

Vi söker ny InstallatörFör att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster och erbjudanden söker vi nu en installatör till vår avdelning System Integration.

Läs mer
Skrivet i Nyheter av Magnus Sundin

Cabletronic har blivit svensk distributör för COAX Connectors Ltd.

COAX Connectors är en engelsk tillverkare av koaxial kontaktdon med egen design och utveckling. I sortimentet ingår bl.a. BNC, DIN, Micro-BNC, N, SMA, SMB och adapters. COAX Connectors erbjuder även sen serie BNC som är testade upp till 12 GHz och 4K under namnet KORUS. I serien är alla kontaktdon i svart och guldpläterade.

Sortimentet från COAX Connectors kommer läggas upp på vår webbsida fortlöpande.

Läs mer
Skrivet i Nyheter av Magnus Sundin

TV-One - Training Academy

2014-03-14 15.13

Cabletronic tillsammans med TVone erbjuder kostnadsfri utbildning  för våra kunder och deras kunder. Lär er mer om den unika scaling tekniken och prova på alla TV one produkter under några dagar i vackra Margate utanför London. Den nya utbildningslokalen ligger i samma hus som TVones utvecklingsavdelning vilket ger en kreativ och dynamisk bakgrund för dessa utbildningar.

Läs mer
Skrivet i Nyheter av Magnus Sundin

CORIOmaster vinner priser

2014-03-05 11.08

Vi är stolta över att kunna tala om att TVone CORIOmaster mini vann pris för Digital SIgnage manufacturer vid the DOOHDAS - the international Digital Signage Awards in Las Vegas.

Läs mer
Skrivet i Nyheter av Magnus Sundin

Cabletronic har varit distributör för TV-One sedan 2005 på den svenska marknaden. Nu utökar vi det samarbetet med att även erbjuda våra kunder och partner hela Magenta Research produktportfölj.

Läs mer
Skrivet i Nyheter av Magnus Sundin

Belden introducerar ny CAT6A kabel för OB
Belden är en global tillverkare inom lösningar för signalöverföring för affärskritiska applikationer. Nu har man introducerat en ny serie av robusta och skärmade CAT6A kablar för användning i studios och för audio och data installationer. Kablarna är designade att användas i de tuffaste av miljöer, men ändå med pålitlig prestanda för maximal drift tid.

Läs mer
Skrivet i Nyheter av Magnus Sundin

BluebellBluebell presenterar nu sin nya enhet BlueLite som är utvecklad för multi kamera produktioner inom brodcast och OB. BlueLite har en blandning av video- och ljudsignaler tillsammans med en kombination av en kostnadseffektiv lösning.

Läs mer
Skrivet i Nyheter av Magnus Sundin

TV OneSom en del av TV Ones fortsatta expantion inom AV marknaden förstärker man det med en helt ny logotyp. Detta presenterades på mässan InfoComm tillsammans med nya produkter.

Läs mer
Skrivet i Nyheter av Magnus Sundin

9 artiklar

per sida