Sony Medical

Cabletronic AB förstärker sitt sortiment och systemlösningar inom medicinsk bildsystem genom att teckna avtal med Sony Medical. Cabletronic är en systemintegratör och har i över 25 år levererat produkter och tjänster för bild- och ljudlösningar inom Broadcast, Event, IT och Medical i Sverige.

– Vi är mycket glada att Sony Medical har valt att samarbeta med oss på den svenska marknaden. Vi har de senaste åren arbetat med flera projekt inom medical, bl.a. integration för Nya Karolinska och vi ser en ökad efterfråga. Genom samarbetet kan vi nu erbjuda komplett integration av medicinska bildlösningar, som produkter, installation, support, konsultation, tillgänglighet och kompetens, säger Magnus Sundin, försäljnings- och marknadschef på Cabletronic.

Sony Medical har en stark ställning inom medicinska bildlösningar och erbjuder bl.a. monitorer, recorders och kameror.

– Moderna operationssalar innehåller mer teknik än tidigare och ofta efterfrågas olika integrationsslösningar. Detta ställer stora krav på kunskap och erfarenhet. Vi ser Cabletronic som en självklar partner inom systemintegration av medicalprodukter från Sony, säger Kennet Agnebo, Sales Manager Nordic på Sony.

Cabletronic erbjuder nu hela sortimentet av Sony Medical från och med idag. Arbetet med uppdatering av produkter och webbsidan är påbörjad och uppdateras kontinuerligt.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller förfrågningar.

 

Sony_Cabletronic
Fr.v. Magnus Sundin (Cabletronic), Kennet Agnebo (SONY)

Frågor angående samarbetet besvaras av:
Magnus Sundin, Försäljnings- & Marknadschef, Cabletronic
Tel. 08-447 43 53, magnus.sundin@cabletronic.se

Kennet Agnebo, Sales Manager Nordic, Sony
Tel. 0708-33 55 88, kennet.agnebo@eu.sony.com 

 

I och med samarbete med Sony Medical har Cabletronic valt att anställa Fredrik Olsson som försäljningsansvarig för affärsområde Medical.
> Läs mer