CABLETRONIC i samarbet med VIDAB

CABLETRONIC och VIDAB inleder ett samarbete för att förstärka sina företag med ett större och bredare produktsortiment men framförallt för att ge sina kunder en ökad trygghet och möjlighet. Samarbetet innebär också att vi tar vara på och värnar om våra leverantörer och ger de möjlighet att utvecklas på den svenska marknaden.

Det nya samarbetet ger stora fördelar för alla våra kunder som genom sina tidigare och gamla kontakter får tillgång till ett ännu större produktsortiment, bättre trygghet vid sina köp och den sammantagna kompetens av service och installation som företagen besitter.

VIDAB som för många är mycket välkänt som leverantör av Professionell Broadcast teknik med leverantörer som Panasonic Broadcast, VITEC, Roland System Group, Harmonic, JVC Professional, Murraypro, m.fl.
– Nu får vi genom samarbetet med Cabletronic tillgång till ytterligare produkter och kompetens, säger Bo Karlsson ägare av VIDAB.

CABLETRONIC har i över 25 år levererat system och lösningar för signalhantering av bild och ljud inom segmenten Broadcast, AV-teknik, Event och Medical. Idag representerar man flera kända varumärken som Adder, Belden, Bluebell, Cabletime, CSI, Gefen, ETS, Schill, tvONE, Techflex m.fl.
– Cabletronic förstärker sin närvaro på marknaden med fler produktlösningar och ytterligare kompetens. Vi kommer nu att kunna erbjuda kompletta system som ska ge våra kunder fler alternativ säger Magnus Sundin, försäljningschef på Cabletronic.

Vi ser fram emot ett intressant samarbete som skall gynna både våra kunder och leverantörer och att kombinationen VIDAB Cabletronic blir ett ännu starkare och attraktivare val på marknaden.