GefenLLB arrangerar den 21 maj en seminariedag i Göteborg. Under denna dag kan du besöka olika seminarier och ta del av härlig kunskap - helt gratis! Under denna dag kommer även en mini-mässa finnas tillgänglig att besöka.


Vi på Cabletronic arrangerar ett seminarie tillsammans med Gefen. Föreläsningen kommer att handla om HDMI, hur det fungerar och vad som kommer ske nu när HDMI2.0 är här.

 

Seminariedagen är helt kostnadsfri* och under dagen bjuder LLB på en enklare lunch och kaffe. Alla föreläsningar kommer att hållas på Burgårdens Konferenscenter, Skånegatan 20 i Göteborg.

 

HDMI - Technology today and tomorrow
Definition of HDMI, the Interface, its mechanics and its evolution. HDMI 2.0 – a new step in Technology. What are the challenges with Extension, Switching and Splitting?

 

Stefan Vinke från Gefen har tidigare haft flera uppskattade seminarier i Sverige. Nu har du åter igen möjligheten att komma på en intressant och kunskapsfylld föreläsning om HDMI.

Seminariet kommer fokusera på HDMI, hur fungerar HDMI och vilka utmaningar vi har när vi ska förlänga, switcha och splitta signalen.

Sedan en tid tillbaka har organisationen för HDMI uppdaterat en version som heter HDMI 2.0. Vad kommer det innebära för dig som projekterar, installerar och integrerar bildsystem med HDMI.

Seminariet är helt kostnadsfritt och hålls på engelska.

När: Onsdag 21 maj
Tid: 13.00 - 14.30
Vart: Burgården Konferenscenter, Skånegatan 20, Göteborg

För att kunna delta måste du föranmäla dig på www.llb.se.

Varmt välkommen!