Vi söker ny InstallatörFör att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster och erbjudanden söker vi nu en installatör till vår avdelning System Integration.
 
Cabletronic erbjuder produkter, installationstjänster och systemlösningar av ljud och bild inom Broadcast, Medical, IT och Event. Tillsammans med vår breda kompetens och erfarenhet hjälper vi våra kunder att integrera ljud och bild i deras verksamhet. Vi erbjuder även försäljning av produkter från ledande tillverkare samt kundanpassade lösningar efter önskemål och krav. Cabletronic har kontor, verkstad och lager i Västberga, Stockholm. Vi är idag 12 medarbetare.

Din roll i laget
Du kommer att arbeta som installatör tillsammans med ett härligt gäng, där viljan att hjälpa andra och leverera projekten i rätt tid med hög kvalitet är ledord. Du kommer arbeta både självständigt med egna projekt eller tillsammans med andra medarbetare beroende på projektets storlek och karaktär. Många av våra projekt är i kritiska miljöer (TV- & radiosändningar, operationssalar osv.) med hög kravställning från våra kunder vilket ställer höga krav på ordning och noggrannhet. Du kommer arbeta främst i Stockholmsområdet men resjobb förekommer även på olika platser i Sverige och Norden.
 
För att lyckas hos oss
För att lyckas som installatör hos oss har du arbetat i minst 3 år inom svagströmsinstallationer. Du har erfarenhet av ljud- och bildinstallationer eller kabelsystem för nätverk, både koppar och fiber. Du har en allmän kunskap och ett intresse av ljud och bild där nyfikenhet om ny kunskap är en självklarhet. Du tycker om att kommunicera och dela med dig till medarbetare och till dina dagliga kundkontakter.  Du har en känsla och stolthet att göra snygga installationer med det där lilla extra. Du pratar och läser svenska obehindrat samt goda kunskaper i engelska. Körkort (B) är ett krav.
 
Meriterande
•    Fibersvetsning
•    Certifikat/Utbildning för kabelsystem inom nätverk
•    Certifikat/Utbildning för mätning av nätverkssystem (koppar/fiber)
•    Erfarenhet eller certifikat för lödning
•    Certifikat för Heta Arbeten
•    Liftutbildning eller Certifikat
•    Branscherfarenhet

Vi erbjuder dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Ansök och bli en av oss
Välkommen att e-posta din ansökan eller om du har frågor om tjänsten till Johan, 08–447 43 50, 

johan.matthiessen@cabletronic.se